Focus Invest ontwikkelt een bedrijfsgebouw voor gebruikers Versfelt Worldwide (Internationale Movers & Packers) en Dataspace (Compleet Archiefmanagement) op bedrijventerrein Parkforum West te Eindhoven. Versfelt is een gerenommeerd verhuisbedrijf gespecialiseerd in o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen en (productie)bedrijven. Dataspace is gespecialiseerd in het digitaliseren van documenten, waaronder medische dossiers en compleet archiefmanagement. Het betreft een kavel van ruim 8.000 m2 waarop een representatief gebouw wordt gerealiseerd bestaande uit ca. 5.000 m2 bedrijfsruimte en
ca. 850 m2 kantoorruimte met ca. 47 parkeerplaatsen. In het kader van het bevorderen van duurzaamheid wordt tijdens de bouw gecommitteerd aan de uitgangspunten van Breeam-NL.   
 

Locatie/bedrijventerrein
 

Het gebouw wordt gesitueerd op het nieuwe bedrijventerrein Park Forum West, gelegen nabij Eindhoven Airport in de brainport-regio. Het duurzame karakter van dit bedrijventerrein van ca. 41 ha wordt o.a. bewerkstelligd door de ruimtelijke inrichting en de aanwezigheid van parkmanagement. Daarnaast heeft Park Forum West een hoogwaardige uitstraling en een optimale bereikbaarheid vanaf de A2. De uitstraling en diversiteit wordt gewaarborgd door een variatie in kleur, hoogte en positie van een gebouw ten opzichte van de rooilijn. Naastgelegen gebouwen zullen in kleur en positionering van elkaar verschillen zodat een inspirerende en kleurrijke omgeving wordt verkregen.

Klik hier voor de 'Breeam' gegevens van dit project
 

Zie ook: Nieuwsbericht Bouwwerkzaamheden Versfelt & Dataspace

Website door Bonsai media